LIGHTSCAPES

PHOTOGRAPHY - Fred Willems

Welcome

 

 

 

Nieuw op Lightscapes

Vanaf 15 november 2016 t/m 26 december 2016 exposeer ik een elftal foto's in KEEK te Utrecht.  

Het hoofdthema van de expositie is IJsland.   Ook hangt er aantal kleurige beelden waarin de mens een rol speelt.

KEEK staat voor "Kunst En Eerlijke Koffie".  Openingstijden van KEEK zijn te vinden op www.kunsteneerlijkekoffie.nl

     Adres: 
     Twijnstraat 23
     Utrecht

 

Meer foto's van IJsland zien, met locatie gegevens? Klik op de Blurb link hieronder. 

Via de Blurb link kunt u eventueel ook het softcover magazine aanschaffen.

http://www.blurb.com/bookstore/invited/6394832/76fcf9dd9ae730b31ea5a054d99873993bb878a6


   

___________________________________________________________________________________

 

Vanaf 11 februari 2016, 17:00 uur t/m 22 maart 2016 exposeer ik een aantal foto's in het kader van de BEL-Art exposities, in het gemeentehuis van Blaricum-Eemnes-Laren.

     Adres: BEL Combinatie
     Zuidersingel 5
     Eemnes

Er hangt een twintigtal werken die vooral de schoonheid van de natuurgebieden rondom de dorpen laat zien.

In de gemeente Eemnes is de Eempolder met het verstilde watermolentje mijn favoriet, en de twee jaargangen ooievaarsjongen in het maanlicht.  
Bij Blaricum/ 't Harde vormt het vroege ochtendlicht een mooie omlijsting voor schotse hooglanders, en paarden. Maar paarden spelen in Blaricum ook nog heel andere rol, in Lol met je Knol....  En in de gemeente Laren, tot slot, weet 't Bluk steeds nieuwe sferen te toveren.

Ter gelegenheid van de expositie is er ook een 40 pagina's tellend magazine te koop met daarin 50 fotos uit de BEL omgeving, waaronder de tentoongestelde.  

Ook maakte ik voor de gelegenheid een boekje met een aantal zwart-wit foto's, niet direct gerelateerd aan de BEL-Art fototentoonstelling. Maar wel met fotografie die mij na aan het hart ligt.

Meer informatie? Stuur mij een e-mail:  info@lightscapes.nl 

 

______________________________________________________________________________________________________________________________


Tot en met 27 september 2015 speelden foto's die ik door de jaren heen op Landgoed Groeneveld maakte de hoofdrol op mijn site. 
In Kasteel Groeneveld te Baarn exposeerde ik de mooiste ervan in de "Taets van Amerongen" zaal.

U trof in deze zaal een gratis route-flyer aan, die u gaat helpen de fotografische beelden in de werkelijkheid op te sporen tijdens een foto-wandeling over het landgoed. Deze flyer is nog steeds te krijgen, op aanvraag. Dat geldt voor het Lightscapes Landgoed Groeneveld magazine met meer dan 60 pagina's foto's.

Hieronder een impressie van de route met een klein deel van de foto's.  Meer Groeneveld foto's onder de knop rechts-boven "NEW:GROENEVELD". En in het Magazine natuurlijk.

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Summary in English

  • An exhibition featuring the beautiful landscapes at close distance from my home will start Feb. 11, 2016. At the official opening two magazines will be available for sale. One related to the aforementioned exposition, and one with featuring B&W photography.
  • In 2015 a photo exposition  in Castle Groeneveld was held, for three months. Also here a magazine was available. Along with the exposition and the magazine, I had developed a photo-tour around the Groeneveld estate.